icon_it

ITMANAGED BACKUP


Wilt u snel en eenvoudig een kopie maken van al uw bestanden? Met Managed Back-up online maakt u via internet een automatische back-up. Al uw gegevens en documenten worden veilig opgeslagen bij Aveha (datacenter) en zijn eenvoudig weer terug te halen.
Hoe werkt het?

U geeft aan van welke bestanden er een back-up gemaakt moet worden. Managed Back-up online zorgt er dan voor dat uw back-up automatisch op de ingestelde tijd wordt gemaakt (bijvoorbeeld in de avond).

Kan ik al mijn bestanden veilig opslaan?

Ja, dat kan zeker. Managed Back-up online heeft geen datalimiet. Dat betekent dat u van alle bestanden (hoe groot ze ook zijn) een back-up kan maken. Ook kunt u zoveel en zo vaak een back-up maken als u wilt.

Hoe haal ik mijn bestanden snel terug?

Vaak is de oorzaak van het kwijtraken van bestanden al erg genoeg. Denk aan: een kapotte harde schijf, een computervirus, kortsluiting, maar ook diefstal en brand. Gelukkig kunt u snel uw bestanden eenvoudig terughalen door contact op te nemen met Aveha. Met onze Managed Back-up online gaan wij zover dat wij u per koerier een harddisk kunnen toesturen met uw gegevens.

Wat kost het?

De maandprijs wordt bepaald door de hoeveelheid opslag die u nodig heeft. Aveha Managed Back-up is al leverbaar vanaf €9,00 per maand.