icon_it

ITSecurity


KASPERSKY
Kaspersky Endpoint Security for Business
Nu de beveiligingsgevaren steeds verder toenemen en complexer worden, is het belangrijker dan ooit om te zorgen voor een goede beveiliging van de endpoints en infrastructuur. De bescherming moet niet alleen effectief zijn, maar ook eenvoudig te implementeren en te beheren zijn. Kaspersky Endpoint for Business biedt betrouwbare bescherming met minimale belasting, beheergemak en strategische flexibiliteit.

Welk niveau is geschikt voor u?

Kaspersky Endpoint Security for Business: Core
Krachtige anti-malware bescherming voor workstations en een firewall, beheerd via de intuïtieve beheerconsole, Kaspersky Security Center.

Kaspersky Endpoint Security for Business: Select
Dit voegt Workstation & File Server Security, Application Control met Dynamic Whitelisting, Device Control en Web Control toe. Verder inbegrepen is een mobiele beveiligingsoplossing bestaand uit een endpoint security agent en Mobile Device Management.

Kaspersky Endpoint Security for Business: Advanced
Deze optie omvat alle technologieën in KESB Select, met als toevoeging Encryption en Systems Management tools. Als implementatie op afstand, Patch Management en Vulnerability Scanning voor jouw bedrijf van belang zijn, is KESB Advanced de oplossing!

Kaspersky Total Security for Business
Het vlaggenschip in het aanbod levert extra bescherming dankzij de toevoeging van beveiliging op infrastructuurniveau voor Web, Mail en Collaboration servers. Total Security biedt volledige bescherming van de IT-systemen, van eindpunt tot internet-gateway.

Als gecertificeerd Gold Partner van Kaspersky Lab, staan wij garant voor uitstekende en up-to-date kennis op commercieel en technisch gebied. Neem voor meer informatie contact met ons op.

KL_Partner_Logo_Gold
 
  • kas gold partner