icon_office

Office

Een ergonomische stoel, het bureau op de juiste hoogte en voldoende daglicht. Zaken waar vaak niet voldoende aandacht aan wordt geschonken maar ontzettend belangrijk voor een productieve werkomgeving. 

Om ervoor te zorgen dat uw werkplek er een wordt vol inspiratie en werklust hebben wij een ruim assortiment met meubilair. In modern design of juist klassiek, want over smaak valt niet te twisten. En heeft u de juiste stoel gevonden? Dan probeert u hem eerst een aantal dagen zodat u zeker weet dat u niet anders wilt. 

Bij grotere inrichtingsvraagstukken kunt u terecht bij onze projectafdeling, zij denken mee, adviseren en tekenen het ontwerp in 3d en begeleiden in de aansturing van aannemers, stoffeerders en schilders.

We leveren meubilair van o.a.: Interstuhl, Aveha Huislijn, Markant Office Furniture en Prosedia.  

 

Anderen over ons

Kelly Beukers, Management Assistente, Ploum Lodder Princen

Aveha verzorgt voor Ploum Lodder Princen al jarenlang de kantoorinrichting en is voor ons een betrouwbare leverancier. Aveha levert meubilair, voert reparaties uit en verzorgt regelmatig kleinschalige interne verhuizingen. Wij zijn zeer tevreden over onze vaste contacten bij Aveha en de uitvoering van de diverse werkzaamheden.

Wij kennen de medewerkers inmiddels goed en dat werkt erg prettig; wij hebben over en weer aan een enkel woord genoeg. 

www.plp.nl

PLP_basislogo_aveha


markant_aveha
  • partner_interstuhl
  • partner_markant