Printing
Zoals in ieder bedrijf, zal in dat van jou de papierstroom en digitale documenten stroom waarschijnlijk blijven toenemen. Om deze uitdaging aan te kunnen, heb je een partner nodig met ervaring in het verwerken van documenten. Als specialist in machines en tools voor de productie van documenten via netwerken, kan Aveha je helpen de documentenstroom, intern en extern, te optimaliseren. Immers: iedere organisatie is uniek en heeft eigen wensen en behoeften. Aveha houdt daar rekening mee!

Aveha is al jaren Kyocera dealer: betrouwbare partner in print oplossingen. Kyocera biedt een ruim assortiment aan printers, waarbij duurzaamheid en veiligheid belangrijke factoren zijn. Aveha kan voor jouw bedrijf een voorstel doen voor een nieuwe printer. Of het nu om een kleine bureauprinter gaat voor jou alleen of voor een multifunctionele machine voor de hele afdeling die kan printen, scannen, faxen en kopieren, Aveha biedt jou samen met Kyocera een passende oplossing. Natuurlijk behoort een servicecontract tot de mogelijkheden: altijd op tijd nieuwe toners in huis, service en onderhoud inbegrepen én alleen betalen voor wat je echt print: een voordelige oplossing.

Naast het assortiment Kyocera machines biedt Aveha ook via onze webshop een ruim assortiment printers aan van diverse merken. Kijk gerust eens wat er mogelijk is of neem contact met ons op voor een passend voorstel.