IT
De hedendaagse werkplek is verbonden met een netwerk. Zonder telefonie en internet ben je niet zichtbaar en bereikbaar voor klanten, collega’s en relaties. In een markt die zich razendsnel ontwikkelt, zijn er vele mogelijkheden als het gaat om communicatie en werken. Denk  aan werken in de cloud met Office 365 of werkt u liever op een lokale server?

Met ruim 25 jaar ervaring is Aveha een full-service Office, IT en Telecom dienstverlener die zich vooral richt op het MKB. Zo realiseren, implementeren en onderhouden wij technische netwerken.
Natuurlijk biedt Aveha jouw bedrijf alle it support die je nodig hebt, of dat nu middels een service-level agreement is of op basis van een strippenkaart. Telefonische support of op locatie, dat is allemaal mogelijk. Of wil je een van onze support professionals op een vast moment per maand bij jou op locatie inzetten?

Benieuwd wat Aveha voor jouw onderneming kan betekenen? We denken graag mee welke oplossingen je in staat stellen zo goed en voordelig mogelijk het werk te doen.

Interesse? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.