Over ons
Aveha gaat al meer dan 25 jaar mee in de ict. Waar het bedrijf eerst als Aveha Technische Dienst actief was, werd het werkveld gedurende de jaren steeds verder uitgebreid richting een fullservice dienstverlener voor alles wat je werkplek aangaat.

Inmiddels met een mooi portfolio aan klanten in het MKB kan Aveha vertrouwen op haar ruime ervaring. Of je een eenmanszaak hebt of een groter bedrijf met meerdere vestigingen. We werken net zo hard voor de huisarts in Schiedam, de landelijke modeketen als voor die grote importeur uit het Westland. Of het nu gaat om een nieuwe printer installeren of een compleet nieuw kantoor inrichten. Wij doen het graag. En als we ergens geen ervaring mee hebben, dan zorgen we ervoor dat we die ervaring snel genoeg in huis hebben. Geen enkel probleem.

Recht voor z’n raap en niet lullen maar poetsen. Daar zijn we goed in. En daardoor weten niet alleen de collega’s wat ze aan elkaar hebben. Onze klanten weten dat ook. Kunnen we je helpen? Dan doen we dat uiteraard volgens afspraak. Kunnen we dat nog niet? Dan zeggen we dat heel eerlijk. 

Wil je zelf ervaren hoe wij werken? Stap gerust eens binnen bij ons kantoor in Rotterdam voor een ‘bakkie pleur’ of een glas  ‘gemeentepils’. Tot ziens.
fotoSydneystraat152