VoIP telefonie
Voip telefonie, eenvoudiger gezegd: bellen over internet. Mobiel werken op z’n best: de werkplek past zich aan jou aan, in plaats van omgekeerd: thuis bellen, onderweg en op kantoor gaat allemaal eenvoudig via Xelion.

Als reseller kent Aveha deze software door en door. Wij weten als geen ander het optimale resultaat voor de klant uit het veelzijdige programma te halen. Xelion is makkelijk in gebruik, mooi vormgegeven en een onmisbare schakel in succesvol zakelijk communiceren.

Met de app op je smartphone realiseer je een vast-mobiel integratie. Het gemak van mobiel wordt gecombineerd met de voordelen van vaste telefonie. Maak gebruik van de talloze functies zoals toegang tot het centrale adresboek van het bedrijf. Of zie in een oogopslag de beschikbaarheid van collega’s wanneer je zelf even niet kan opnemen.
Bellen via VoiP kost je al snel de helft minder in vergelijking met traditionele telefonie. Zo is een dure telefooncentrale op locatie niet nodig. Ook staan de belkosten per maand vast, als je dan wenst, dus geen vervelende verassingen meer als het opeens wat drukker is.

Benieuwd wat jij kunt besparen? Aveha rekent het graag voor je uit.